resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 2946
    pek çok devre arkadaşı gibi kendini adam eden galatasaray'a tavır almalara doyamayan abimiz. ne galatasaray düşmanı çaykur rizespor'da mendil gibi kullanılıp kenara atılmaya, ne de galatasaraylıların boykot ettiği sports digitale isimli içerik üreticisi kurumda boy göstermeye ihtiyacı yoktu.

    galatasaray'ın "kendisi" aslında o kadar da bizim dışarıdan gördüğümüz gibi değil. iç hesaplaşmalar, iktidar ve çıkar kavgaları her zaman olur. hele "evlat" yaftası bir kez vurulan ve bundan geri adım atmamak için direnenler perişan olur.

    bşaşkaza sporcusundan tut profesyoneline kadar galatasaray'da görev almış bir avuç insanlara yakın olabilmiş biri olarak, edindiğim tüm bilgi birikimiyle içine düştüğü gafleti onaylamasam da anlayabiliyorum. ancak kişilerle didişme faslını çoktan geçip galatasaray'a ve kendi geçmişine tavır alma safhasında olduğunun umarım farkındadır.

    bir gün hayat onu da hırpalar, tökezler de yanında birine ihtiyaç duyarsa; ne rizespor ne de yago sabuncuoğlu, ancak büyük galatasaray taraftarının sevgisi onu düştüğü yerden kaldırabilir.

    umarım bu adımları üçer beşer atarken işin bu tarafını da hesap ediyordur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın