• 2137
    geçtiğimiz hafta galatasaray sözlük bilet aranıyor başlığında, bilet talebinde bulunmuştum. neticesinde bilet talebi : sözlüğü amacı dışında kullanmak açıklaması ile 5 gün ceza yedim. sözlükte bilet talep etmek yasak mı?(eğer yasaksa neden böyle bir başlık bulunuyor) eğer yasaksa bir daha böyle bir şey yazmayayım. konu hakkında bilgisi olanlar varsa yeşillendirirse sevinirim.

    edit: konu hakkında mesajlar geldi, sanırım bu ayın başında yasaklanmış.

    ben nacizane bir şeyler yazmak istiyorum bu konuda. uzun zamandır bu sözlükteyim. burası internette karaborsanın çok çok az yapıldığı hatta neredeyse hiç yapılmadığı bir yer. yani 10 yılda 1 kere benim başıma geldi onda da direkt şikayette bulundum.

    burası sayesinde ben dahil çok fazla kişinin maksimum gişe fiyatına çoğunlukla gişe fiyatının altına bilete kavuştuğuna şahit oldum. ve yine bugüne kadar bu güzel ortamı koruyabildik. sözlük hepimizin arkadaşlar. karaborsa ile karşılaşan kişiler şikayette bulunduğu taktirde bu çok rahat çözülür. hatta yöneticiler truva yapıp fake mesajlar atarak bunu denetleyebilir. bu sayede bu işleyiş devam edebilir.

    tabii bu benim nacizane önerimdir. olumlu olumsuz her karara saygı duyarım, sadece dikkate alınmasını rica ederim. sözlük yazarı arkadaşlar da bu konuda fikirlerini belirtirse sevinirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın