resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 5943
    galatasaray futbol takımı futbolcusu. gerçekten çok değerli bir adam. attığı gollerden ziyade pozisyon alması bile arkasında yetişen gençlerimize ders niteliğinde olmalı. daha değerlisini söylemek istiyorum. bu adam 2-3 maçtır orta sahaya gelip istasyon oluyor, kornerden, yan toptan, top çıkartıp defansı rahatlatıyor. bu işleri klasik bir 9 numara yapar dersiniz ama dünya yıldızı olunca ben görevimi yapar geçerim diyor, hayır icardi bunları büyük mütevazilik içinde yapıyor ve belli ki avrupa'da oynama isteği, şampiyon olup kupalar kaldırmak isteği içinde bitmeyen bir enerji.

    attığı gole gelirsek, neredeyse ceza sahası çizgisi üstünde topa falso verip gidebileceği en imkansız yere topu göndermek, çok başka bir yetenek.

    kulakları çınlasın bülent timurlenk: "zor olan şey attığı gol değil, onun türkiye'ye gelmesi" demişti dün akşam ki; doğrusu bu. bu adam zaten bu gollerin adamı. dokunduğu şeyi güzelleştiriyor.

    umarım milli takımdaki messi hegemonyası bittiği için sırtına milli takım formasını tekrar giyer.

    not: eğer yapmıyorlarsa, altyapı oyuncularımıza, tamamına ama özellikle bölgesinde oynayan sporcularımıza günde 5 öğün maçları izletilmeli, gerekirse sadece onun olduğu sekansları kenardan bir görevliye tüm maç boyu kayda aldırıp, ne yapıyor diye izlettirilmeli. jardel, drogba, baroş, elmander gibi adamlar geldi ama bu adam çok başka bir adam. muhakkak bizdeki zamanı bu şekilde değerlendirilmeli ve bu fırsat değerlendirilmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın