resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3281
    aidiyetini kutluyorum. akranları, kendinden küçükler; para için, avrupa için koşa koşa kaçıyor. kendisi ise kalıp bizde kendini kanıtlamaya uğraşıyor. yedek oturuyor sorun çıkarmıyor. herkesten çok kendisi seviniyor. neşesi yerinde. belli ki seviliyor da. kutluyorum kendisini. ama kızıyorum da kendisine. her şeyi yapabilecek kabiliyette bir futbolcu. bu kabiliyetlerine ziyan oluyor. üzülüyorum, sanki öz kardeşim başarısız oluyor gibi hissediyorum. azıcık kıpırdama gösterse her şeyi başarabilecek. biraz oyun bilgisi, biraz kondisyon, fizik ve fazlasıyla düşünme becerisi lazım. 360 derece düşünme becerisi lazım. düzinelerce maç izlemek, kendi mevkisinde oynayan en iyilerin oyunlarını ezberlemesi lazım.

    örneğin, 19 ağustos 2023 galatasaray trabzonspor maçında icardi’nin ilk golünü aç izle kardeşim. top girsin de nasıl girerse girsin diye vuruyor. her gol sükse yapmak zorunda değil. içeri sok yeter ya. gerekirse pis burun vur. yeter ki girsin top.

    ya da her toplu koşu tam saha boyunca olmaz. her driblingte onlarca adam geçmemeliyiz. ver boştakine, topsuz koşu yap. göster müsait pozisyonda olduğunu. oynadığın her dakika nefes nefese olduğun için o altıpastaki golleri yapamıyorsun. beyne kan gitmiyor ki. kan ayaklard toplanmış. benden iyi biliyorsundur. neyse.

    iki maçtır şansı yaver giden futbolcumuz.** skoru bulmamış olsak, kendisi bunları kaçırsa çok hışıma uğrardı. bundan olurdu olacaktı kısımları geçti artık yunus. göster ve kanıtla kendini. neden hala buradasın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın