resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 2877
    başlığının altına hala “kaptan” yazılan eski futbolcu. fanboyları hala kendisini efsane olarak görüp ağlamaktadır.

    caner erkin kendisinden daha büyük galatasaray efsanesi. felipe melo’nun kramponunu dahi taşıyamaz mesela bu bülent. saçma sapan insanlara gereksiz değer yükleyip efsane kavramını bu kadar aşağılara düşürmemeliyiz. bu kulüpte felipe melo oynadı. melo’nun yanında yetersiz bülent kim?

    oyunculuğunda yeteneksiz olduğu söylenir. teknik adamlığını da hep beraber gördük; torrentkadar bile olamaz bu eski futbolcu. gündeme almaya dahi değmez bu zatı. sallamayın. bırakın nerede saçmalıyorsa saçmalasın. her alanda yeteneksiz olduğunu bildiği için galatasaray taraftarını sinirlendirerek gündemde kalmaya uğraşıyor. iyice gülünç bir durum kısacası.

    edit: ismail kartal sonrası fenerbahçe’nin yeni hocası olma planları yapıyor olma ihtimaline şaşırmam. ama kendisi ismail hocanın tırnağı etmez teknik adamlık konusunda. ali koç’un “galatasaray kaptanını hoca yaptık” isimli tuhaf gösteri için teklif götürmesi ise olası. bakalım, yaşayıp göreceğiz. ama dediğim gibi, fener ismail hocayı gönderip şu bülent’i alırsa iyi saçmalar. ismail hoca ve bülent arasında bir hayli seviye farkı var zira.
App Store'dan indirin Google Play'den alın