resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 2872
    kendisinin galatasaray'a hizmet ettiği yıl kadar yaşı olanların kestane ilan ettiği eski futbolcumuz, eski teknik direktörümüz. sebep sports digitale isimli bir mecrada yayina cikacakmis.

    bi ciksin bakalim bi yayına da yargı mi dagitacak, eğilip bükülecek mi bi gorelim. gerci ben izlemiyorum dijital icerikleri, yasliyim biraz. cat diye 17 sezon profesyonel olmak uzere 20 yil galatasaray'a hizmet etmis bir adami kestane ilan etmek icin ciddi anlamda akil tutulmasi yasamak lazim.

    bi gorelim bi durun bakalim.

    edit: ekleme.

    abi bu sports digitale ne yapmis ya bu kadar ofsayta gonderecek kadar kinlenmis millet. anlamiyorum hakikaten. biri bi tas atmis herkes onun pesinden gidiyor gibi sanki. hakikaten bilmiyorum nedir bu sports digitale biri beni aydinlatsin. koca sozlukte hicbirsey bulamadim.

    edit: 2. ekleme.

    az biraz anladim. fenerbahce tarafli yayin yapiyorlarmis. e sahibi fenerbahceliymis, baska ne yapacak? sen sanki galatsarayli olarak bir kanal sahibi olsan galatasaray'i kayirmayacaksin! bi gidin abicim ya. ergen ergen muhabbetler. galatasaray'a bulent korkmaz gibi adamlarin tirnagi kadar hizmeti olmamis adamlar gelmis kac yillik kaptani saha disinda yaptigi isler icin elestiriyor kestane diyor.

    ben burada kulube maddi manevi zarar veren bir adama parator dedim diye, galatasaray efsanesine hakaret sebebiyle 1 ay ceza aldim. herif gelmis bir diger galatasaray efsanesine kestane diyor cezayi birak entry bile silinmiyor. o zaman istedigimize kestane diyebiliyoruz yani! ayip be ayip!
App Store'dan indirin Google Play'den alın