resim
Mattéo Elias Kenzo Guendouzi Olié
Takım:Lazio
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Fransa
  • 324
    arsenal döneminin alemcilerinden. özil, sanchez, bu bir ortamda takılıyorlardı ve bu muhabbetin sonunda bu tayfadan kimseyi bırakmadılar takımda. kolesinac o ortamın temizi olarak kalmıştı. garibim o da takımdan ayrılanlardan oldu. genduzi'nin o dönemki performansı esnasında yanında ekip arkadaşı granit xhaka'ydı. bu arkadaşın dönemin arsenal'inde yaptığı ekstra hiçbir iş yoktu, koşu mesafeleri yüksekti diye hatırlıyorum ama top kayıpları, pas hatalarıyla dolu maçlarını unutmuyorum. emre özcan'la yazıştığım birkaç mesajı silmemiş olsam da buraya eklesem keşke. o dönem arsenal gibi bir takımın orta sahasında nasıl olurda bu kadar yetersiz bir adam oynar diye izleyenlerin aklından muhakkak geçmiştir.

    sonra bu düşüncenin ilacını biri yazdı geçenlerde. bu adamın badem gözlü olmasındaki en büyük pay; marsilya'da 3'lü de oynaması, arsenal'de ikili orta sahada beceremedi, şeklinde olmuştu. ki o dönem toreira'ya çok büyük haksızlık yapıldığını düşünürdüm. çünkü toreira o zamanda başka top oynuyordu.

    hasılı millet şuan istiyor ama ben kendisiyle alakalı nötrüm. hoca alır işler, ortaya bir şey çıkar, buna itirazım olmaz ama sanki bizim ihtiyacımız sumare gibi bir tip.

    not: ayrıca kuzey afrikalı futbolculara karşı antipatisi olan camiamız taraftarı, nasıl oluyor da bu adamı getirmenin çok önemli olduğunu düşünüyor, bunu da anlamış değilim. tek artısı fransa'da doğmuş olması mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın