resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2968
    açıkçası dürüst olmak gerekirse çok kötü bir anlaşmayla elden çıkardığımızı düşündüğüm futbolcu. medyada geçen rakamlara göre 10 milyon euro kiralama bedeli almalıydık, bu durumda zorunlu opsiyon devreye girmese bile zaniolo bonservisini çıkararak geri dönecekti. ama gerçek anlaşmaya bakıldığında sadece 5 milyon euro kiralama bedeli almışız. bu iyi değil.

    zorunlu opsiyonun nasıl devreye gireceği yazılmamış, devreye girse dahi bonusların ne olduğu da yazılmamış. bonuslara kesin para gözüyle bakamayız, zaniolo olur da zorunlu opsiyon şartını devreye geçirebilirse dahi 27,5 milyon euro'ya hem de riskli bir anlaşmayla elden çıkarmışız. hiç beğenmedim. oyuncu sakatlanabilir, değeri düşebilir, mobbing uygulanabilir, kadro dışı kalabilir, o zaman ne yapacağız?

    şampiyonlar ligi'nde oynayacağımız bir sezonda zaniolo'dan 5 milyon euro kiralama bedeli için vazgeçmeyi hiç ama hiç mantıklı bulmuyorum. üstelik açık alanda bu kadar etkili bir oyuncu olduğu biliniyorken. keşke kadromuzda kalsaydı dediğim futbolcumuz. kiralık vermeye lüzum yoktu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın