resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2961
    5m € kiralama bedeli + 22,5m € opsiyon ile aston villa'ya transfer olan oyuncumuz. bu transferden minimum kazancımız 27,5m €.

    muhtemelen kolay gerçekleşecek bonuslarla kiralama bedeline 1,375m € daha eklenecek. 28,875m € yapıyor. 15,5m € bonus daha var. bu bonusların yarısı gerçekleşebilecek bonuslar ise 36m € civarlarına çıkıyor kazancımız. sonraki satış karından da %10 payımız var.

    bütün bonusları gerçekleşirse 44m € bonservis geliri elde ediyoruz, tabi ki çok zor ancak çıkış maddesi olan 35m €'yu çok rahatlıkla elde edeceğiz gibi duruyor. 6 ay oynatıp vitrine koyup böyle bir anlaşma yapmak büyük iş.

    zaniolo aston villa'da biraz kıpırdanırsa bir iki sezon içinde premier ligin devleri transferi için birbirine girer. her sezon kendi ligleri içinde bile +100m € ödedikleri futbolcular oluyor. bu sezon en büyük örneği chelsea.

    chelsea bir iki seneye 100m € verip zaniolo'yu aldığı senaryo; sonraki satış karı hesabına kiralama bedeli ve bonuslar dahil değildir muhtemelen. 22,5m € üzerinden hesaplanır büyük ihtimalle. olası 100m €'luk satışta 7,75m € daha kasamıza girer.

    gerçekleşen bonuslarla 35m € + 7,75m €, 42m € civarı parayı kasaya koyarız. bugün itibariyle 29,48 tl olan euro kuruyla 1,2 milyar tl civarı yapıyor, iki sene sonranın kuruyla baktığımızda kazanç çok daha artıyor. mükemmel anlaşma yapılmış, uzun vade düşünülmüş.

    bugün istesek 30m € nakite de satardık. hatta tansel taşanlar'ın aktardığına göre aston villa bonservisiyle almak istemiş, bizimkiler bu formülü önermiş.

    30m € nakite satsak, 15m € bankalar birliğine borç ödemesine gidecek, roma'nın payını da çıkardığımızda elimize fazla hareket alanı kalmayacaktı. adamın daha ilk taksidini ödemeden geleceğe yönelik böyle bir getiri elde ediyoruz. gerçekten mükemmel iş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın