• 73
    --- alıntı ---

    07desouza
    #125096

    18.08.2023 09:27
    düşünsene adama tam çikildao yauvv fenere girdi yauvv diyeceksin adam çıkıp senin tüm hücum oyuncularından fazla gol katkısı yapıyor kendini sker insan sinirden :)

    295 dk’da 5 gol katkısı gibi hayvanat bir istatisikle oynayan futbolcumuz. adam topu aldığı an yarınlar yokmuş gibi kaleye saldırıyor. uzaktan attığı gol ise daha fragmandı bence biraz daha alışsın ondan daha çok izletecek gibi hissediyorum çok farklı bir topçu aldık bu kez.

    --- alıntı ---

    yazık kıyamam 5.lig takımıyla 180 dakika maç yaptı 60 70 dakikada bir skor yaptı diye neresiyle öveceğini şaşırmış ve üstüne bize laf soktuğunu sanıyor kıyamam ya durumu çok üzücü bunların :)

    geçen sene icardi şampiyon olmuş takımlara karşı 45-50 dakikada bir skor katkısı sağlayarak bu alanda lig rekoru kırdı, acaba bu görmemişlerde olsa kadıköy'ü üzerine mi yaparlardı icardi'nin yoksa her sokağa heykelini mi dikerlerdi acaba 2 şampiyonluklu efsaneleri gibi ahahaha. adam 295 dakikayı övmüş övdüğü takımın forveti terzi miydi neydi :(

    herhangi bir galatasaraylı en son fenerbahçe'yi kıskandığında dolar 2 lira falandı birisi şu arkadaşı olm sen saf mısın ne anlatıyon diye uyarsa da kendine gelse.

    bugün galatasaray komplesinden nasıl ölüyorlar diye bir bakayım dedim, bununla idare etmek zorunda kaldık :)

    düşük bütçeli komedi sitesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın