resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 4996
    yaşı tutmayanların bilmesi imkansız, 80'li yıllarda tribünlerde nefret tohumlarını yeşerten süleyman seba'dır. ondan öncesine kadar kaybeden kuyruğunu kıstırıp çekilirken, ilk defa o kaybetmeyi hazmedemeyip tribünlerde ötekileştirmeyi başlatmıştır. 86'da binbir türlü şike ve teşvikle averajla şampiyon olduğunda galatasaray ağzını açmazken, ertesi sene kendisi garanti gördüğü (siyasi güçten dolayı) şampiyonluğu kaybedince şerefli ikincilik lafını ortaya atıp tribünleri karıştırmıştır. bu tohumu fenerbahçeli kendimi ispat etmek isteyen yöneticilerle adnan polat daha da büyütmüş ve 90'lardaki tribün kavgaları gerçekleşmiştir.

    şimdi neden bunu anlatıyorum; ali koç kendi ihtiaslarına yenik düşerek bizi ikinci bir 90'lar tribün kavgalarına doğru sürüklüyor. kendi başı yanmayacağı için umursadığını sanmıyorum. hatta muhtemelen yaptığı şeylerin sonucu olacağının farkında bile değildir.

    fakat beşiktaşlıların ve fenerlilerin gözardı ettiği önemli bir konu var; galatasaray taraftarı sosyal medyada da, gündelik hayatta da daha organize. medyada güçlü oldukları için üste çıkabileceklerini sanıyorlar ancak iş tribün kavgasına dönerse ilk kaybeden fenerbahçe olur, daha önceki gibi.

    bu yola girmemek gerek. bizim taraftar ayakta kalacak olsa da çok gencin canı yanar. ali koç'u artık birinin uyarması gerekiyor.

    yine de devam edecekse, baltalarımızı gömdük, yerlerini unutmadık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın