• 3288
    tehdit etmekten vazgeçin diye söze başlayıp açıklamanın sonunda tehdit eden küçük topluluk.

    google ve yandex aramasında tonla sonuç varken sen nereden buldun da koydun o görseli? ortada böyle bir laf dahi yokken, biz şampiyonluk kutlamamızdan görüntü almışlar diye düşünürken ‘haber kartalı’ hesabı çıkıp da bu görselin nereden alındığını nasıl şıp diye söyleyiverdi? madem kasıt veya ima yoktu da bu bilgi nasıl hemen sizin tinerci medya tarafından servis edildi? gönderme yapmak başkadır, kendi beyin hücreleriniz çerçevesinde ithamda bulunmak başkadır. siz hem yapıp hem de mağdur olmaya çalışan beceriksiz bir oluşumsunuz.

    dünkü ve bugünkü rezilliklerinden sonra kulübümüzce yapılması gereken şey; tüm protokolleri askıya almaktır. bu çapsızlar centilmenlikten fair-play’den anlamaz. semt takımından da güzide camia olmaz. bu gereksizleri yok saymak, logolarını kullanmamak ve bunlarla ilgili herhangi bir noktada adamdan sayıp tebrik veya anma mesajı atmamak gerekir.

    kaale alınmak için yapmayacakları rezillik yok. yüzsüzce hatasının başını okşayana arsız denir. bunlarda da arsızlık temel zanaat olmuş zaten. yok sayın, görmezden gelin, unutmayın beşiktaş küçüktür mide bulandırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın