• 3284
    bence bu camia şu an bizim işimize geldiği şekilde davranıyor. küçük ama küçük olduğunu kabul etmeden daha büyük bir camiaya dikleniyor, ortamı geriyor.

    gerginlik küçük tarafa yaramaz. bu çok net. başkanları 2-3 sene önce rahat rahat şampiyonluğa giderlerken "bizi tabii alkışlayacaklar" falan diyip ortamı gerdi çıkıp 3 attık ve hiç umudumuz bile yokken az daha şampiyon oluyorduk. zar zor finişi gördüler.

    ondan önce drogba'lı sezon. yine çok gerginlerdi, deplasmanda bunlara bir güzel çaktık ve tribünleri aşağıya indi. daha önce hasan kabze'li sezon. 5 dakikada 5iktaş yapmıştık da kudum kudum kudurmuşlardı. beşiktaş'ın şampiyonluk sezonlarına bakın, ne fener ne bizim bütün sezon varlık gösteremediğimiz yahut birbirimizle didiştiğimiz ve beşiktaş'ın sessiz sakin aradan kaçtığı sezonlardı. ne zamanki beşiktaş diğer iki rakibi ile didişirse bu hep beşiktaş'a zarar yazar. hatta aklı başında beşiktaşlı taraftarlar da "başkan diğer kulüplere bulaşma işimize bakalım" diyorlar. anç'ye durduk yere ortamı gerdiği için laf ediyorlardı. çünkü biliyorlar ki ne bizle ne fener ile başa çıkabilecek bir kulüp değiller.

    o yüzden bu tarz gerginlikler bizim işimize yarar. çünkü dengimiz bile değiller ve bizi durduk yere tetikliyorlar. teknik direktörüleri de her gerginlikte ekstra hassas davranan ve hemen tepe taklak olmaya müsait bir adam; şenol güneş. hem fatih terim ile şampiyonluk mücadelesinde hem fener ile düşmanca ilişkisinden hep negatif etkilenen biri. ancak ne zaman ki hocaları bu tarz işlere girmese başarılı oluyor, ne zaman girse zararlı çıkıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın