• 205
    galatasaray su an her taraftan saldiriya ugruyor? acin bakin ntvspor'da "gs'da torreira'nin derdi maasi mi?" diye haber cikmislar. radyospor'u aciyorum, fanatik fenerli adamlar program yapiyor, programlar tamamen gs'a hakaret ve saldiri uzerine. aspor'da galatasarayli yorumcular uzaklastiriliyor....biraz dikkat ceken ve mantikli konusan gs yorumcularinin islerine son veriliyor. beinsport mac ozetlerine fener ve bjk'nin aleyhine olan tartismali pozisyonlari koymaktan kaciniyor, mac icerisinde bile gs lehine pozisyon olunca defalarca gosteriyorlar, gs aleyhine olunca pozisyonu hemen geciyorlar. federasyon gs aleyhine var kayitlarini aciklayip, bir daha hicbir sekilde var kayidi aciklamiyor. daha dune kadar mhk baskani fenerbahce fanatigi bir sahisti.

    ne yapmaliyiz? oncelikle organize olacagiz, hakaret eden, iftira eden kisileri dava edip bulmamiz lazim. bunlarin ele baslari var muhtemelen fonlaniyorlar, bunlarin butun gorevi sabah aksam gs'a saldirmak, taraftarina hakaret etmek. ikincisi yalanlarini paylasacagimiz bir platform kurmamiz gerekiyor. gecen sene gs hakem katliamina ugradi, fenerbahce dunya penalti rekoru kirdi, ama acin bakin sosyal medyaya, biz hakemle sampiyon olmusuz guya, hangi maclar diyince sivas maci disinda ornekleri yok kaldi ki o mac nelsson'un kundeye getirilmesini konusmuyorlar bile. karsimizda dusman var, bu dusman gerizekali bir dusman ve yenmesi zor degil. elimizdeki verileri, videolari, fotograflari net bir sekilde paylasagimiz bir platforma ihtiyacimiz var.

    2022 senesinde hakem hatalari yazinca hepsi cikicak mesela, feto diyince kimin ne fotografi var cikicak, yok oyle iftira atip ustune yatmak!
App Store'dan indirin Google Play'den alın