• 1745
    sağlam yazarları tenzih ederek söylüyorum genel itibariyle günlük hayattaki ezikliklerini anonim hesap altında nefret kusarak örtmeye çalışan tipleri barındıran site.

    borsada işlem gören, tüzel kişiliği olan, türkiye'de aydınlanmanın mihenk taşlarından galatasaray lisesinden çıkmış, milyonlarca taraftarı olan bir camiaya “fetöcü” ''pkk'' gibi iftiraların atılıyor. bakın ima falan değil adamlar doğrudan “fetöcüler yine böyle kazandı şöyle gol attı” falan diyor. aslında bizim gibi taraftarlara da deniyor bu laf.

    peki burada ne yapılabilir? kulüp, hukukçular derneği vs. artık net şekilde şikayetçi ve takipçi olmalı. çok çok geç kalındı zaten. bakın burada mevzu taraftar arası küfürleşme, atışma, kavga vs. değil. adamlar terör örgütü olmakla itham ediyor kulübümüzü ve her birimizi. suratımıza söyledikleri anda kafalarının üstüne dikileceklerini bildikleri için ancak böyle anonimde kusabiliyorlar. bu kadar basit olmamalı bu işler. gelsin mahkemeye anlatsın bakalım elinde ne bilgi belge varmış bu ettiği laflara dair.

    bir de tck'da bu ekşi sözlük ile alakalı özel bir madde falan mı var bunlar rahatça küfürlü entryler yazabiliyorlar? dokunulmazlık verildi de haberimiz mi yok? hayatta en nefret ettiğim şey yasaklardır; ama en özgürlükçü demokrasilerde bile böyle bir siteye izin verilmez. reddit falan hikaye hepsinden beterler. dolayısıyla kulüp erişime engelleme davası dahi açabilir muhtemelen. ya modlar, adminler vs işlerini düzgün yapsın ya da yargı yolları denensin bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın