• 16217
    burada bazı futbolcular hakkında öyle yüksek perdeden, öyle emin ve öyle iddialı cümleler sarf ediliyor ki okuduklarıma inanamıyorum. en yakın örnek hakim ziyech. olumlu-olumsuz, objektif-sübjektif yüzlerce entry girilmiş ilgili futbolcu hakkında. yaşından mı dem vuranlar istersiniz, kuzey afrikalı olmasından mı? madde bağımlılığından mı, diz sakatlığından mı? sanki futbolcu değil evlatlık alacağız. yahu bize ne kardeşim nereli olduğundan, yaşından, ne yediğinden. adam belli yetenekleri olan, yaşı da müsait üst düzey bir futbolcu işte. benim gibi bir futbol aşığı bile kendisinin toplam 10 maçını ya izlemiştir ya izlememiştir- o da göz ucuyla!

    hayat felsefem şudur : konuşulan bir konuya dair derinlemesine bilgi sahibi ya da o konuda yetkin değilsem sadece dinlerim, farklı görüşleri sentezlerim, bir de kendim araştırıp ortaya bir fikir koyarım.

    sonuç : evet herkes galatasaray sözlükte özgürce fikrini beyan etsin. ancak burayı mahalle kahvehanesinden ayıran bir özelliği de kaybetmeyelim. burayı okumadıklarını mı sanıyoruz. onların üzerinde oluşturduğumuz bu gereksiz baskı kendilerini hataya itiyor ve karşı tarafın ekmegine yağ sürüyor. bırakalım profesyoneller işini yapsın. herkes de her şeye bir şey söylemek zorunda değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın