• 16216
    karşımızda inanılmaz bir kötülük var, tarihte az rastlanır cinsten. bjk ve fb taraftarları, sözde yorumcuları yalandan, iftiradan, yermekten asla geri durmuyorlar.

    peki bizim taraftarımız ne yapıyor? transferi gündemde olan hakim ziyech var. taraftarımızın bir kısmı malum siteyi açıp bu adamın sakatlık geçmişini incelemekten aciz. twitter'da orada burada gördüklerine inanarak hakim sakat diyor. ve bunu tekrar tekrar söylüyor. allah aşkına, bi açın okuyun. bi bakın bu adamın sakatlık geçmişine. galatasaray'a en büyük zararı siz veriyorsunuz. asıl siz sebep oluyorsunuz bu sosyal medya trollerine.

    bazen gerçekten utanıyorum. kendi taraftarımın 10 saniyelik araştırmaya üşenip yeni transferimizi kötülemesinden utanıyorum. kendi taraftarımın her fırsatta kendi oyuncusuna, kendi teknik direktörüne, kendi yöneticince çöpmüş gibi davranmasından utanıyorum.

    bu kadar kötülüğün karşımızda birleşip bunu sözde fikir özgürlüğü, eleştiri kisvesi altında yapmasından, her fırsatta takımımızı kötülemesinden utanıyorum.

    ben bir galatasaray taraftarı olarak, bundan sonra gücüm yettiğince her yerli yersiz her yerginin karşısında yer almaya karar verdim. evet, haklı eleştirinin de karşısındayım. çünkü siz, öyle bir eleştiriyorsunuz, takımınızı öyle bir gömüyorsunuz ki organize kötülüğün ekmeğine yağ sürüyorsunuz.

    ben bunu kendime yediremiyorum. bazı taraftarların, taraftar değilmişcesine saldırmasına tahammül edemiyorum.

    siz bunu yaptıkça, karşımızdakileri cesaretlendiriyorsunuz.

    siz bunu yaptıkça takımın önünü kesiyorsunuz.

    ben bir galatasaray taraftarı olarak buna izin veremem.

    eminim ki milyonlarca galatasaray taraftarı da, kendi elimizle takımımızın, armamızın yerilmesine izin vermeyecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın