• 3203
    (bkz: https://x.com/...5969187934?s=46)

    bu bilinçli yapıldıysa iyice iğrençleştiler. bir taraftan diğer kanatlının trolleri bir taraftan bunlar. sosyal medyada organize şekilde bize saldırıyorlar. burada bir gizli koalisyon yoksa ben birşey bilmiyorum. artık işin affedersiniz ama boku çıktı. arkadaş iki kuruş zevkimizin içine ettiler.
    nerede komşu esnafla, canımız arkadaşlarımızla birbirimize tatlı tatlı takıldığımız o güzel günler. nerede derbide aynı stada yan yana gelip yarı yarıya doldurduğunuz günler. ille başımıza bir musibet mi gelsin bir olmak için. lanet olsun eline klavye, telefon alıp ağız ishali olmuş tek başarıları ona buna bok atan, iftira atan güruha.
    utanmazlar, arlanmazlar. kendi evlerinin önünü temizlediler de bize sıra geldi. 44 yaşındayım ben bu derece pisliğin döndüğü bir dönem hatırlamıyorum. bunun adı özgürlük değil. arkadaş şampiyon olsak ne olur olmasak ne olur, birlik beraberliğimizden daha mı önemli. yemin ediyorum şeytan dürtüyor bırak izleme ama işte ben saf tutkuyla bağlıyım takımıma kimseye iftira atmadan doğruyla yanlışı görecek kadar.
    ama ben utanıyorum artık.

    yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın