resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 6315
    büyük efsanemiz. kendisini formamız altında gururla izleme şerefine nail olduğum için çok mutluyum.
    sosyal medya o zamanlar olsaydı korkarım biz de kesinlikle 5 yıl futbol oynayamazdı ya da büyük efsanemiz olamazdı. koşmuyor, defansa yardım etmiyor diye hagi
    eleştirilirdi burada. gerçekten de bazen bizi sanki eksik gibi oynattığı oluyordu ama aynı hagi tek başına 10’larca maçı çevirdi. popescu da bugün olsa eminim ağır ve yaşlı bulunurdu. fm’ den öğrenilen ingilizce kısaltmalarla yetersiz olduğu iddia edilirdi. hagi başlığı sanırım birşeyler söylemek için doğru bir yer. genelleme yapmak istemiyorum ancak sözlükte bazı yazıları okurken gözlerime inanamıyorum. elbette taraftar olarak birçok şeyi eleştirebiliriz ancak başımızdaki hocaya, yöneticimize işbilmez veya aptal muamelesi yapmanın izah edilecek bir tarafı yok. eminim okan hoca da erden timur da kronik sakat bir futbolcuya para gömülmeyeceğini biliyordur. geçen sene en büyük sorunumuz yedekten gelip maçı çevirecek adam olmamasıydı. bu sene derinlikli bir kadro kuruyoruz, yok yaşlıydı, yok sisteme uymazdı gibi eleştiriler hatta saygısızlığa varan ifadeler kullanılıyor.
    geçen sene de tutuk başlamıştık, bu sene de harika oynayarak başlamadık ama biraz zaman geçince taktiğimiz de sistemimiz de oturacak. kim gelirse gelsin ya da giderse gitsin, ben bu adamlara güveniyorum. avrupa kupası 1 yılda alınmadı. kadro temelleri feldkamp’la atıldı ki felsefesi derwall zamanına kadar gider. biraz sabredelim ve keyfini çıkaralım arkadaşlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın