resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 353
    müptezel diyorlar aynı zamanda uzaylı yaratıklara da ilgisi varmış ve aynı zamanda sol iç yan ile sağ çapraz bağları sahteymiş ve dahası sinapsları aslında sincaps'mış. kaynak da g.tüm afedersin.

    ne yordunuz be arkadaş ne yordunuz gerçekten.
    takım kimyasını geriye koşan bir oyuncuya bağladığınız yetmedi kaliteli oyunculara "koşmaz, yardım etmez sorun çıkarır" ezberinizden bıkmadınız. size göre taş gibi takımın karşılığı tek karşılığı zalgiris ve molde.

    çok pahalıymış masraf ediyormuşuz, yahu bana ne ? senelerce 35 milyon euro seviyesinde kalalım dediğimizde vasat sevici gibi ergen tabirlerle saldıran adamlar bugün çıkmış "bu adamla koşmaz yeaa" diye futbol sohbeti yapıyor.

    beğenirsin beğenmezsin ama galatasaray spor kulübü futbol şubesi geçen seneden itibaren zihniyetini değiştirdi ve galatasaray taraftarının bir kesimi bu değişime ayak uyduramıyor çünkü kendi ezberini tek doğru zannediyor.

    gerekiyorsa bu takımın yedeği hakim ziyech olsun kardeşim diyen bir anlayış var ve orta sahaya en hayalperest taraftarın bile düşünemeyeceği isimler bekleniyor. senelerdir aynı yaygara önce ilk önceliğimizi alalım sonra diğerlerine bakarız yahu planlama dediğin sıralama ile oyuncu almak değil transfer dönemi sonunda tüm eksiklerini kapatmaktır. tıpkı real madrid'in elinde bir tane golcü yokken mbappe'yi beklemesi ve o sırada bolluk içerisinde olduğu orta sahasına futbolcu almaktan geri kalmaması gibi... 31 ağustos 3 eylül döneminde olması muhtemel işlere neler diyeceksiniz şimdiden çok merak ediyorum gerçekten.

    bana sorsan kendisi gelmese de olurdu ama işin başındaki insanlara da biraz güvenin be arkadaş. fenerli kafası gibi zaha'yı sırf çalım atmak için almışız da, ziech'i de sırf milot rashica'yı unutturmak için bir gecede karar vermişiz kafası neyin kafasıdır ben onu anlamıyorum...
    cidden yoruyorsunuz insanları.

    ekleme : sağlık kontrolü yapılmadan alınıyor sanki arkadaş sonuçları kötü çıkarsa körü körüne alınacak hali yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın