• 16185
    yazarlarinin galatasaray futbol takiminin oynadigi oyuna yangin yapmalarini anlamsiz buluyorum. sebepleri:
    1. okan buruk takimlari sezon baslarinda agir yukleme ile beraber kotu performans gosteriyor genelde.
    2. havalar cok sicak ve asiri nemli. bu havalarda hangi takim iyi futbol oynayabilir ki? slovenyaya gittik, takim canavar gibi top oynadi, buraya geliyoruz ya da kayseride miy miy bir oyun vardi. kayseride zemin de cok kotuydu.
    3. yeni transferlerin cogu hazir gelmedi, zaha aylardir mac yapmiyor, tete daha takima girmedi, icardi kotu bir durumda geldi vs vs. bu oyuncular hazir olduklarinda, ki bu ay icerisinde olacaklardir, takimin performansi da ciddi anlamda cikacaktir. aldigimiz bu oyuncular kapali kutu degil, yildiz. en kotu ihtimalle ne oynayacagi belli oyuncular.

    galatasaray yonetiminin belki tek hatasi, maas skalasini arttirmak oldu, bu belki takimdaki huzuru bozabilir onun disinda aldiklari riskleri mantiksiz gormuyorum. tete alinmasaydi, rashica alinabilirdi ancak tete performans verirse seneye 20 milyon euro uzerine rahat satilir, genc yetenekli piyasasi olan bir oyuncu. rashica'nin gelebilecegi en yuksek yer 5-6 milyon eurolardir. burada da potansiyele yatirim yaptilar, dogru mu yaptilar yakinda gorecegiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın