• 675
    ne kadar yangıncı taraftarımızın olduğunu gösteren dönem. icardi bu kadar erken geldi, üst düzey yunanistan'da gol kralı olmuş adamı yedeği yaptık ve milli olmuş yerli oyuncu üçüncü alternatif olarak katıldı takıma.

    orta sahaya yerli oyuncu derinliği açısından demirbay eklendi. zaha ve tete için bonservis verilmedi. zaniolo zaten kar etmek için alınmıştı. 12 maç oynayan oyuncuyu en az %100'lük kar ile türk futbol tarihinin en pahalı satışını yapıyorsun ve bu süreçte 14 yabancı oyuncu kadrosundaki belirsizlikten dolayı rasicha işini uzatıyorsun (bence şu aşamada bu kadar kanat oyuncusu varken gereksiz) ve birden ortalık yangın yeri oluyor.

    ihtiyacımız olan sol bek, kalburüstü bir oyuncu ile tolere ediliyor. kaan gibi bir joker kadroya dahil ediliyor. yedek en iyi yerli kalecilerden biri alınıyor. nelson ve boey'i ve hatta o kadar teklife rağmen torreira'yı takımda tutma becerisi gösteriyorsun ama transfer obezi taraftar memnun olmuyor. bu iş bilgisayar oyunu değil ki. bütün bunlar yapılırken transfer sezonunun bitmesine hala bir ay var üstelik. hem de yapılan tüm transferler çok makul fiyatlarda yapılmış iken ne oluyor renktaşlar. ligin ilk maçında berabere kalmak mı sorun? yüklemeler yeni yapılıyor, oyuncular birbirine alışıyor. sakatlıktan dönenler de var. geçen sene ligin ilk yedi haftası sonunda size göre okan hoca bir dakika daha durmamalıydı değil mi? bir sakin olun. herşey çok güzel gidiyor. ensesi karartmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın