• 673
    torreira'ya alternatif defansif ortasaha ve iki yönlü oynayabilen tempolu ortasaha transfer edilmesi gereken dönem. torreira kalitesine yakın oyuncu bulmak mümkün değil ama benzer özelliklere sahip daha düşük profil oyuncu bulunabilir. mevcut kadroda yarı özelliklerine sahip tek bir oyuncu yok. kerem demirbay ve oliveira derine gelip oyun kurma işini yapabilecek olsalar da savunmada kırılganlar. berkan ve midtjsö ikilisi 6 numara değil. kısaca devşirme işi ile olacak iş değil. defansif özellikleriyle öne çıkan, top çalabilen pozisyonunu iyi savunan oyuncu şart. torreira'nın olmadığı denklemlerde oyunun bu kadar geriye gitme sebebi de bundan kaynaklanıyor, savunma önünü savunamıyoruz. takım savunması çok düşüyor başta stoperler daha kötü gözüküyor.
    8 numaraya alınacak oyuncu da iki yönlü oynayabilecek seviyesi olan tempolu, topla koşabilen bir oyuncu olmalı. paranın en çok harcanması gereken kısım burası.
    hücuma bireysel becerisi çok yüksek oyuncular transfer edildi. ortasaha hattının bu hücum hattını destekleyebilecek savunmacılığa sahip olması daha önemli hale geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın