• 669
    şu ana dek gayet iyi hamleleri yapıldığını düşünüyorum. taraftar yangın çıkartmakta daha doğrusu yönetimi uyarmakta haklı olsa da 3 eylül günü şampiyonlar ligi kadrosunun verileceği tarihe kadar sakin olmakta fayda var.

    tüm eksiklere rağmen molde'yi elemesi gereken bir kadro var elimizde. beklenen transferler gelmiş ve sakatlık vs nedenlerle molde maçlarında oynayamayacak durumda da olabilirdi. ligde de geçerli olacak bu durum zaten.

    rashica'nın rakibimiz olan bir takıma transfer olması elbette herkesi üzdü ama bu konuda inandığım tek şey "galatasaray isteseydi, rashica'yı alırdı"

    orta saha için en az 2 transfere hala ihtiyacı var bu takımın. hatta belki bir stoper yedeğine de ihtiyaç var. nelsson satılırsa daha da kalibreli bir isme gitmek gerekecek.

    şu anda morutan ve mijdtsö gönderilse bile 12 yabancımız var. rashica'yı da alsak 13 oluyor. yıllık 2.750.000 euro verdiğimiz oliveira'yı bir arap kulübü istemedikçe satmak da zor.

    taraftar ramos istiyor. rashica'yı da istiyor. 10 numara da istiyor. adam yiyen 8 numara da. barış alper bir maç iyi oynuyor. bu adamların önü kesiliyor diye eleştiri var. kötü oynuyor bu çöplerle işimiz zor diye isyan ediliyor. kerem bir maç gol atıyor. ilk 11'e önce o yazılır deniyor. 1 maç kötü oynuyor. ne futbolculuğu kalıyor ne karakteri.

    14 yabancı oynatabiliyoruz ve ligde bunun en az 3 tanesi yerli olmak zorunda. herkesin ortak fikri, orta sahada 1 değil belki 2 tane iyi oyuncuya ihtiyacımız olduğu ise rashica'yı da almak; orta saha transferine rağmen olacaksa bana hiç akılcı gelmiyor.

    transfer sezonu bittiğinde, orta sahadaki eksikler giderilememiş, gitmesi gerekenler gidip, gelmesi gerekenler gelememişse zaten bir muhasebe yapılır. galatasaray böyledir çünkü, hata, başarısızlık cezasız kalmaz.

    ama vefa ve güven de sıfır olamamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın