• 654
    kesinlikle plansız giden dönem. bakalım;

    daha sezon devam ederken transfer görüşmelerine başlandığı söylenmişti. hepimizin içi rahatlamıştı. hatta şampiyonluk kutlamasında erden timur'un elindeki telefonda esmer bir gölge vardı. muhtemelen tielemans idi. olmadı tamam. ama tielemans üzerine plan kurduğumuz tek orta saha oyuncusuymuş demek ki, aston villa'ya gidince bizim planlarda şaştı.

    bakambu; yunan liginde gol kralı olmuş eyvallah. bu adam takip ediliyor olsa hemen çekip getirirlerdi. hayır, eleman çölde rahat edemedi, menajerler haber yolladı, bonservis ödeyerek aldık. planlı mı şimdi?

    halil; tamam eleme maçlarında gol attı falanda, daha önce denedik ve memnun olmadık. kimse de istemedi. ne zaman bjk'ye gitti gidecek dendi, bir anda "bilet parasını bjk'ye ödettik hahaha" transfer çalımı oldu. halbuki elimizin altındaki eyüpspor'da bonservisi olan, ligde iyi kötü iş yapıp milli takıma seçilip gol atan umut nayır vardı. resmen fenere elimizle vermiş gibi olduk milli takım forvetini. planlı mı şimdi?

    zaha; evet büyük yetenek, evet boştaydı önemli transfer. ama öncelik miydi? uyacak mı oynanacak futbola? hoca istedi mi yoksa yönetim transferi mi? kalitesi ile tatmin edeceğine şüphe duymuyorum ama fb bu kadar ilgilenmese girer miydik emin değilim. transfer çalımı ali cabbar lay lay lom.

    tete; kimsenin aklında olmayan, kimsenin gelsin demediği, zaniolo varken, rashica kesin alınacak derken hoop ali koç'un teknesinden alındı. selahattin baki denen adam "florya nın kalbinden oyuncu alırız" diye saçmalamasa bu adama girer miydik? ben emin değilim, umarım ukrayna mevzusundan hukuki bir sorun çıkmaz da yararlanırız. plan mı diye sormuyorum.

    zaniolo; sezonu formda bitirmiş, milli takımına dönmüş, şampiyonlar ligi için kalmak istiyorum diyen adamı tezgaha koyduk. işin sonunda monchi denen adamın saçma bulunan teklifine benzer, garip bir opsiyonumsuya gitti. göreceğiz resmi açıklamada. benim içime sinmedi bu şartlara ve bu şekilde gidişi.

    rashica; yangıncısı olmadım şahsen. transferin son gününe bırakılması da doğaldı. zira zaniolo, zaha vardı aceleye gerek yoktu. ama ne oldu, piyangodan tete çıktı. muhtemelen almayacağımız iletildi kendisine. alınmaması sorun değil ama gedson olayından sonra bu adamın bjk'ye gitmesine de engel olunmalıydı! alınmayı hak ediyordu, ama almadık. tutan bir formülü bize düşmanlıkla yaşayan küçük bir camiaya pasladık istemeden. insana koyan o. yoksa über bir adam değildi.

    işin daha olumsuz yanı yeni transferler geldiğinde gidecek kişiler var. sergio, midstjö, dubois, hatta mertens belki. bu adamlar emaneten oynuyorlar ve bununda farkındalar. önümüzde molde ile hayati bir şampiyonlar ligi play off maçları var. ve torreira olmayacak. bir yandan ikinci haftadan trabzonla oynayacağımız bir lig var. bütün bunlar plan program dahilinde olan şeyler olamaz.

    normalde uzun yazmazdım ama bazı şeyleri yazmadan edemezdim. testi kırılmadan kendimce uyarımı yapmak istiyorum tuttuğum takıma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın