resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 2097
    şimdi rashica'yı çok beğenen, zaniolo'nun satılıp kendisinin alınmasını deli gibi isteyen, geçen sene oynadığımız dengeli oyunda çok büyük katkısı olduğunu herkes gibi bilen birisiyim. ben kendisi gibi, visca gibi sağ kanat oyuncularına hastayım. tete gibi pırpır kanatlardansa topu attığında orada tutan oyuncuları seviyorum. hele ki bu sezon topu orada tuttuğunda terste zaha da olacaktı, çok daha güzel şeyler izleyecektik bence. dişlinin parçası eksik kalmış oldu, çok büyük hata yaptık, çok üzüldüm.

    ancak yandık bittik kül olduk demiyorum. bir rashica gider bin rashica gelir. gedson beşiktaş'a gittiği gece sinirden kıpkırmızı olmuştum. hala da sinirle izliyorum. peki noldu? gedson beşiktaş'ta iken biz çatır çatır şampiyon olduk. herkesin yeri dolar, atla deve değil.

    ancak asıl tepkimiz mantaliteye. sırf isim diye defans yapmayan angelinho al, zaniolo-rashica gönder, tete al, kerem varken zaha al. asıl ihtiyaç 8 ve 10 numara hala yok. hala ramos yazılıyor nelsson daha takımda. bu yıldız obezliği, biz transfer hastası taraftarları bile rahatsız ediyorsa, yanlış demektir.

    işin özü çok basit. milot rahica'nın bonservisi bizim elimizde olsaydı, bu yaz 5 milyon euro'ya satar mıydık? bence mümkün değil. demek ki çok yanlış iş yaptık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın