resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 1872
    dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak üzereyiz.

    gelmesini elbette bizler de istiyoruz ama bir transfer süreci bu kadar sündürülürse böyle sonuçlarla karşılaşmak olası. eğer rashica her halükarda takıma alınacak olsaydı, zaniolo'nun gidişinden bağımsız olması gerekiyordu. şimdi hem zaniolo gider, hem rashica gelmez, hem de yunus ve morutan kiralık ayrılırsa sağ kanatta tete haricinde hiç kimse kalmayacak.

    çok iyi idare edildiğini düşündüğümüz bir transfer döneminin fiyaskoya dönüşmemesi için kendisini almamız oldukça mühim.

    edit: sosyal medya hesaplarına göre olmuşuz bile. artık tete'yle 60 maç oynarız sağ tarafta....

    edit 2: gel de kızma şimdi! rashica'nın beşiktaş'a transfer olması ya da olmaması değil mesele. eğer bu oyuncuyu alma düşüncen varsa, 1.5 milyon euro fark için bu kadar çingene pazarlığı yapılmaz!!! teknik direktörün çıkıp "anlaştık, ettik, istiyoruz, vs vs." demez. ha, beşiktaş'ın kuyruk acısı var halil dervişoğlu olayından, ona misilleme yaptılar biraz.

    en kötüsü de performansları yetersiz diye morutan ve yunus'u kiralık yolladın, kaynak yaratmak için zaniolo'yu takımdan gönderdin!!! barış alper yılmaz'la mı yedekleyeceksin sağ tarafı???
App Store'dan indirin Google Play'den alın