resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 1856
    hiç lamı cimi yok zaniolo'yu da yolladıysanız rasica ya da daha komple bir kanat getireceksiniz. daha komplesiyle vs. ne uğraşılır, ne yedek bekler ne de kendisi gibi oturmuş bir adam varken risk alınması gerekir. tete - barış alper rotasyonuyla kusura bakmayın da bay kapanan takımlarla güreşirken tete'nin sağlığına duacı oluruz. yunus da gidecek diyorlar. e ne anladım ben bu işten?

    beşiktaş'a falan giderse büyük rezalet olur. hem ihtiyaç hem de gelmek istiyor. daha ne olacak?

    edit: eveeet barış alper - tete rotasyonundan ama yönetim ama hoca kim medet umuyorsa şimdiden çıksın açıklama yapsın. bu rezilliğin sorumlusunu taraftar bilsin. bu yönetim hocaya ilk defa bu kadar moralim bozuldu. bari yunus'u tutun abi barış alper ile sene geç-mez! hakkınız yok bize bunu izletmeye.

    edit 2: çok özür dileyerek düzeltiyorum okan hoca daha yeni istiyorum demiş basın toplantısında. bakın ben rasica fanı falan değilim hatta sağlam bir orta saha kurgusunda rasica'nın defansif yardımına ihtiyaç olmadan da oynanır diye yazdım. fakat zaniolo gitmiş, yunus gidecek, tete dışındasağda tek alternatif bay ise bu iş olmaz. kaldı ki oturmuş ve fayda vermiş, hocanın istediği adamı almamanın bahanesi olması lazım. e bakıyoruz iyi orta saha derken berkan hala 11 çıkıyorsa bu iş olmaz. 1 eylüle 15 gün var. orta sahada orada fırsat beklenecek deniyor. hadi eylülde gelse ısınsa etse 1 ay. bu kadar dengesiz kadroyla 1 ay başımıza ciddi iş alabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın