resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 1825
    2022-2023 sezonunda kiraladığımız ve takıma savunma anlamında çok katkısı olan futbolcudur.

    hücumda adım frekansında sorunlar olduğunu düşünüyorum. çok kez topu ayağından zamanında çıkaramadığı için pozisyonları harcamışlığı vardır. elbet topu ayağından çok hızlı çıkarması gerekmeyen pozisyonlarda hücumda katkısı oldu.

    en büyük katkısı sağ kanatta savunmaya yaptığı destektir. bu destek boey'in savunmadaki yükünü hafifletmiş ve bu rahatlıkla boey'in hücumdaki performansının artmasına katkıda bulunmuştur. sağlam bir savunma destekçisinin olduğunu bilerek arkasından endişelenmeden hücuma katkı vermesini sağlamıştır.

    keza orta sahayı da desteklemektedir.

    kendisinin hücuma doğrudan katkı sağlayan versiyonlarına yaklaşamayız bile. bu açıdan bakıldığında kendisi alabileceğimiz en iyi fiyat/performans oyuncularından biridir bizim için. en fazla 5-7 milyon arası bir bonservis ile çok iyi bir transfer yapmış oluruz.

    zaniolo'nun satışıyla birlikte kendisinin bonservisi alınıp sağ kanatta tete ile değişimli oynar.

    bekliyoruz kendisini. kendisinin maç eksiği olsa da antreman olarak bizden daha iyi bir antreman yemiş olarak gelecektir geldiği lig takımından dolayı. bu açıdan maç eksiğini çok kısa zamanda giderebilir. takım arkadaşlarının çoğunu da biliyor zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın