resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Atalanta
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2778
    sanırım takımımıza katıldığı gün bu yaz ayrılacağı belliydi ve planlar buna göre yapılmıştı. o yüzden kalmıyor olmasına bir şey diyemiyorum. son maçlarda sakatlığı olmamasına rağmen oynamamasından bunu anlıyorum. muhtemelen sen gel, hem düzenli oyna formunu bul hem de hiz sana yazın kolaylık sağlarız dedik.

    35 milyon trink hesabımıza yatsaydı mükemmel olurdu. bunun olmamasını beceriksizlik olarak değerlendirmem, ama evet, bence de süreç daha iyi yönetilebilirdi.

    eğer ki 7 milyon kiralama, satın alma opsiyonu kullanılmazsa 2,5 milyon daha, satın alma opsiyonu kullanılırsa 22 milyon + 7,5 milyon bonus gerçekse bu kötü bir anlaşma değil. en iyi senaryoda 36,5 milyon € toplam kazanç; sakatlık yaşanmazsa en kötü senaryoda 9,5 milyon€ kasamıza girmiş ve zaniolo 3 yıl sözleşmeli futbolcumuz olacak. bu "kolay bonuslar" ne olur o da önemli tabii. aston villa avrupa kupalarına katılır, zaniolo 25 premier lig maçı oynar gibi bonuslarsa eğer o iş yaş. bonusun tamamı gelmez. yine de en kötü 9,5m€+zaniolo bizde devam veya 30 milyon civarı kazanç elde etmiş olacağız.

    tabii bir de bu ayrılığın orta saha transferinin önünü açmış olması ve sakız gibi uzayarak can sıkan belirsizliğin bitmesi de ekstra olumlu gelişmeler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın