• 165
    sevgili hocam;

    umarım buraları okuyosundur veya sana ileten birileri vardır.
    galatasaray'ı amasız, fakatsız sevenler, sadece galatasaray'ın başarılı olmasını isteyenler olarak sonuna kadar yanında olduğumuzu bilmeni isterim. ne olursa olsun seni savunacağız, tıpkı geçen sene yaptığımız gibi.

    sen de bizim yüzümüzü yere düşürmeyeceksin, tıpkı geçen sene yaptığın gibi. uzun yıllar lige ambargo koyacağımıza ve avrupada başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum.

    geçen sene maçların çoğunu keyif alarak izledik, galatasaray kazandıkça ve keyifli futbol oynadıkça hem hafta sonumuz hem haftamız güzel geçti.

    bu sene dikkatimi çeken bir iki konuya değinmek isterim. lige pek iyi başlayamadık, bunda diğer takımlara kabak çiçeği gibi açılıp, bize gelince 11 kişi kapanan kayserispor'un da futbolu çirkinleştirme anlayışının da payı büyük. ama bizim fırtına gibi estiğimiz geçen senede başarımızın nedenlerinden birisi topu çok hızlı çevirmemiz, hızlı paslaşmamız, hızlı sürmemizdi.

    senden önceki 2 sezonda 0,25x hızında oynanan, mıy mıy pasların yapıldığı, hem keyif vermeyen hem de başarılı olamayan takım izledik. senin de bu durumun farkında olduğunu biliyor ve aksiyon alacağına inanıyoruz.

    ikinci konu da takımımız yıllardır tac atışı kullanamıyor. top taca çıktığında tac atışı için futbolcularımız (genelde bekler) 1-2 dakika oyalanıyor ve genellikle rakip pozisyon almış oluyor. dolayısıyla tac atışı ya rakibe gidiyor ya da tekrar taca/auta çıkıyor.

    bu iki konunun farkında olduğuna ve önlem alacağına eminim.
    seni çok seviyoruz, nice başarılara... ait olduğumuz yere...
    saygılarımla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın