resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2623
    transfer görüşmeleri başarısız ilerlemekte olan dünya yıldızı italyan aygırımız. bu kadar gündemde kalması yordu. istenilen bonservisin gelmeyeceği ortada. artık bu konuyu sürpriz ve ''net'' (şakkadanak 30 milyon euro peşin) bir teklif gelmediği sürece ''zaniolo, şampiyonlar ligi'ne odaklan'' koçum diyerek kapatmalıyız.

    gelecek hayvan merkez orta sahaya bağlı olarak zaha ve tete ile aynı anda sahada olabileceğine inanıyorum. kapanan defansları zaha ile birlikte uzaktan şut yeteneği ile açabilecek bir oyuncu. fakat pas yeteneği ve oyun aklı biraz problemli. açık alanda basıp geçiyor herkesi ama durağan oyunda karar verme mekanizması bug'a giriyor. rakibe sırtını dayayıp topu saklamaya çalışmak yerine tek top en yakınındakine verse yani basit oynasa daha faydalı olacak. ayrıca o boyla hava topuna nasıl çıkmıyor ya da çıkamıyor hayret ediyorum. haaland gibi sahada varlığı net belli olan bir oyuncu kendisi. böyle hacimli ve güçlü oyuncuların bir şeyler yapacağı maç içinde az çok belli oluyor anlık olarak casper'a bağlasalar bile. at havadan o adam vurur bir şekilde diyorsun. zaniolo buna neden çalışmıyor anlamıyorum. cılız talisca bile kafa vurmayı öğrendi beşiktaş'ta zamanında...

    kısacası takımda kalmalı artık ve ucl play-off'ta sahada olmalı. on numaraya ısındırılmalı. çevresindeki kalite bu kadar artmışken biraz daha takım oyununa odaklanabilirse çok başka bir şey izletecektir. on numaraya ısrarla uymazsa tete ile dönüşümlü sağ tarafta denenebilir.

    ya zaniolo'muz var uğraştığımız işlere bak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın