• 590
    zaha gibi birine gerek var mı diye soru soracak takım sayısı en fazla 10'dur. biz o grupta değiliz, alabiliyorsan alacaksın ve nitekim aldık. amacımız yerel başarı ise eyvallah ama görünen o ki teknik ekibin ve yönetimin ilk düşündüğü şey lig değil. o yüzden tete ve zaha için zamanla niye alındı sorularına cevapları güzelce göreceğiz.

    gelelim orta sahaya... evet oraya, torreira yanına birisi şart. torreira güzel bir karakovan balı. yemek için ekmek ve kaymağa ihtiyaç var. önce ekmeği, sonra kaymağı almalıyız. geç kalındı mı? valla bence evet. ben olsam ilk alacağım oyuncu o ekmek olurdu. sonuçta mitçö, berkan, sergio geçen seneden bilinen adamlardı. idare ederler ama sen şampiyon olmuşsan artık yapman gereken seviye atlamak.

    allah'a şükür şampiyonlar ligi elemesinde şu an için sorunsuz gidiyoruz. lig çok uzun maraton bir şekilde tutunursun ama az önce belirttiğim gibi zaha, tete transferlerini avrupa için yapan bir ekip orta sahaya birini çekmeli artık. bu takım 2 zalgiris, 1 olimpia, 1 kayseri olmak üzere 4 resmi maç yaptı. hazırlık maçları dahil 8 maç falan oynadık. hepsinin ortak özelliği merkezden iyi oyun kuramamamız. geçen yılın son haftaları da bu sorunla baş etmek zorunda kalmıştık.

    bu hafta artık biri gelse iyi olacak. zaten tek eksiğimiz orası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın