• 664
    yahu amma yaygara yaptınız. bir iki haftaya takım form tutunca burada öfkeden tükürük saçanlar tebrik kuyruğuna girecek. daha önce de yaşadık, gördük. az sakin olun. daha 37 hafta var. fener gibi başta uçup sonda s.çmaktansa ilk bir kaç haftadaki kayıpları yeğlerim.

    maça gelince oyun kötüydü, net. bireysel pas hataları çok fazlaydı. hele ikinci yarı 5 m öteye pas atamayanlar oldu. orta saha bir süre bomboştu. yalnız oyuncuların yüzünde inanılmaz bir yorgunluk ifadesi vardı her kamera zoom yaptığında. bunda sıcağın da şüphesiz etkisi vardır. benzer bir durum o.l. rövanş maçında da olabilir.

    bende o.l. maçı sonrası benzer bir oyunu hatta üstüne koyarak oynar ve rahat alırız diye düşünmüştüm ama olmadı. tahminimce okan hoca da aynısını düşündü ki kerimcan hariç kadroyu korudu. ama rakibin antifutboluna çözüm üretemedi. bu tek maçlık problem değil, ligin geri kalan önemli bir kısmında rakipler böyle oynayacak. bu noktada zaha'nın becerilerini göstermesi çok kritik. dün olmadı ama şüphesiz olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın