resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3227
    maalesef şımarık taraftarımızın kurbanı olan oyuncumuz. her oyuncumuzdan her maç prime messi performansı beklendiği için her maç hüsran yaşanması çok normal. messi bile kariyeri boyunca her maç messi performansı veremedi, bu cümleyi taraftarımızın tekrar tekrar okuması lazım.

    12 ağustos 2023 kayserispor galatasaray maçı‘nda barış alper yorulmuş ve kartı var, kerem yorulmuş ve iyi bi maç çıkarmıyor. hadi barış yerine zaha soktuk ama kerem’i de sağ kanada atmak zorunda kaldık. taraftar yunus’un özgüvenini bu kadar kırmasa dünkü maçta olması gereken yunus’un oyuna girmesi ve sağ kanada geçmesiydi.

    enteresan bi taraftarımız var, eleştiri yapmadan tabi ki olmaz ama işi şımarıklık boyutuna götürmemek lazım. geçtiğimiz sezonun gollerini, asistlerini izledim geçen gün, lig çok uzun olduğu için unutmuşum ben de, yapılan kötü algının da etkisi var tabi ama özellikle ilk haftalarda, bazı çok kritik anlarda yunus asistler yapmış, goller atmış, gomis kadar katkısı var.

    her futbolcu ilk 11 olamaz, bunu kafamıza yazmamız lazım. bazı oyuncuya sadece yarım saatlik bile ihtiyacımız olabilir. kendi futbolcularımızı değersizleştirmekten vazgeçelim. yunus’un adanada şov yapıp bizde tutuk olmasının tek sebebi taraftardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın