• 587
    kâğıt üstünde zaha, tete iyi transfer ama kağıt üstünde. önceliğimiz mi, olmazsa olmaz mı bunlar tartışılır.

    şimdi bu dönem başlarken bizim yapmamız gereken 2 şey vardı bence. önce icardi ve rashica takıma kazandırılacak daha sonra da orta sahaya kamada ve lemina tarzı adamlar alınacaktı. biz gittik sadece kontra atak oynayacakmış gibi çizgi oyuncuları aldık.

    yani kerem-icardi-rashica arkalarında torreira-lemina-kamada tarzı bir kadro daha dengeli oluyor. şimdi çarşı karıştı zaha, kerem, tete üçlüsü aynı anda nasıl oynayacak diye düşünüyoruz.

    futbolda orta saha olmazsa harbiden bir hiçsin. istersen dünyanın en iyi oyuncularını topla o göbek ikiliyi yavan kurarsan geçmiş olsun.

    angelino üzerinden gidelim bu kadroyla istediğimiz verimi o da vermeyecek ki ben sosa’nın alınmasını istiyordum. angelino alıp üstüne zaha ve tete çekersen nasıl oynayacaksın ? iyice savunma zaafiyeti baş gösterecek.

    bu hatanın aynısı 2012-2013 yaz transfer döneminde de yapılmıştı 11-12’de taş gibi oynayan takıma amrabat, burak, hamit alındı başka bir oyuna geçildi ve 11-12’de oynanan maçların verdiği keyfi bir daha alamadık. bu sene de bundan korkuyordum yine aynısını yaptılar.

    bu sezon büyük bir plansızlık var gibi geliyor bana. bakalım hala geç değil ama alınacak orta sahalar belirleyecek her şeyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın