• 249
    12 ağustos 2023 kayserispor galatasaray maçı'nda sonra vole'nin 3. devre programında şöyle bir yorumda bulunmuştur: "bizde genel bir psikolojik tutum oluşmaya başladı. bu her yeni gelenin elimizdekinden daha iyi olduğuna dair doğal bir inanç var. belki bu kapitalist düzene alışmamızla da ilgili. her aldığımız bizdekinden iyidir her halükarda gözüyle bakıyoruz ama böyle durumlarda, bir de çok değişiklik olduğu zaman kadroda, elimizde olanlar bu geçiş dönemlerinde bizi kurtarabiliyor. tıpkı ljubljana maçında mertens'in kurtarması gibi. seninle birlikte kamp yapmış, yeni gelmemiş, takım arkadaşlarını tanıyor, takım oyununu tanıyor ve yapıyor."

    buradan da geçen sezonun açılışı olan antalyaspor maçımıza değinip benzer şartlar üzerinden özdeşleşme yaparak yine yukarıda mertens için sıraladığı koşulları taşıyan bafetimbi gomis'in hem bu karşılaşmayı hem de ümraniye maçını alışına bağladı konuyu tertemiz. ve en nihayetinde de kerem demirbay'ın oyuna girişini bilhassa son yarım saatteki kötü görüntümüze dayanarak hatalı bir değişiklik olarak yorumladı. beni aşırı tatmin eden bir analiz oldu açıkçası ve laf arasında kapitalizme çakmasını da sosyalist enternasyonal cephenin galatasaray sözlük koluna bir selam olarak algıladım hahah. daha önceki yayınlarında milot rashica üzerinden yaptığı emekçi tanımlama 1 ise, çoğu kıta açlık ve sefaletle boğuşurken boktan kapitalist düzenin ihtiyaç fazlasına sahip tüketim toplumunu maç analizine bağlaması da 2 oldu. şaka maka son zamanlarda dinlemeyi en sevdiğim yorumcu sanırım kendisi. ağzına sağlık.

    dipnot: sinan yoldaş eğer buraları okuyorsan iyi ki vole'ye geçiş yaptın. hâlâ sports digitale denen zararlı cemiyet oluşumunda bulunsaydın muhtemelen bu entry'yi girmek için 2 kez düşünecektim ve girdiğimde de ışık hızında en ofsaytlara atılacaktı. geçenlerde orhan uluca üzerinden yaşadık çünkü bu hadiseyi. sen devam et doğru bildiğin yolda, takipteyiz.

    edit: imla ve minik bir ekleme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın