resim
Leandro Daniel Paredes
Takım:Roma
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.80
Uyruk:Arjantin
  • 585
    sözlükteki ve türk insanındaki arabesk modu, fred'in fener'e transferi ve medyanın da manipülasyonlarıyla depresiflikten öfkeye doğru kayan bir spektrumda bize tekrar gösteren oyuncu.

    kadın-erkek ilişkilerinde de böyleyiz. bir kadını idealleştirip romantize ediyoruz, sonra beklediğimiz ilgiyi vermeyince de sövüp lanet ediyoruz. "vay kahpe, ofiste o lavukla kahve mi içmiş bir de..." halbuki kadın aynı kadın.

    manipülyasyona gelmeyin. duygularınızla kimseyi oynatmayın. sakin olun ve plana güvenin. paredes a planı olabilir ama eminim yönetimin c planına kadar yolu vardır.

    paredes'in gözünden de türkiye'yle ilgili algıyı bilemeyiz, kimlerle görüştüğünü ve kafasında neler canlandığını bilemeyiz. siz afganistan'dan iş teklifi alsanız gider misiniz? orada size tapacaklarını da bilseniz? bu adam da kariyeri, kendisi veya ailesi için doğru olanı yapmaya çalışıyor. içinde ukde kalarak geleceğine kafası rahat gelip kendini buraya adaması daha doğru. süreçte kendisinin bir suçu yok, bütün sorumluluk yönetimde. artık b-c planlarını devreye sokma vakti geldi belki de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın