resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Brezilya
  • 1391
    gitse de eksikliğini hissetmeyeceğimiz oyuncu. zira kendisi topa girmekten korkan, verdiği uzun pasların isabeti caner erkinle aynı olan bir oyuncudur. 17 nisan 2010 manisaspor galatasaray macinda ilk assistini vermiş olması düşündürücüdür. lütfen kendimizi kandırmayalım; yok o assist yapana assist yapıyormuşdaaa, yok o olmazsa donuk donuk oynarmışızdaa.. bilmemne. assist yapana assist yapmayı neill, caner , topal, sarp gibi elemanlar da yapıyor.
    olayın başka bir boyutu ise hagi vs alex olayı. hagi nin daha iyi oyuncu olduğunu vurgulamak için istatistikler mini etek gibidir diyenler elanonun istatistiğine takılmışlar!. bu durumda bunu diyen arkadaş hagi ile elanoyu kıyaslıyor sanırım!!
    evet arkadaşlar istatistikler benim için önemli değiller ama elano beyimizin haginin yaptıklarının 10da 1ini yaptığını söylemek mümkün değil. frikikleri? golü bile yok. kornerleri? ön direğe gidip tehlike yaratmıyor. uzaktan şutları? kayseri maçında gözümün önünde ağlara taktığı gol hariç onu da göremedik. adam çalımlama? çok nadir, genellikle yerde kalıyor. uzun pas? çoğu defansa ya da kaleciye gidiyor. koşu? yok.
    e o zaman bunca galatasaraylı neden elano takımda kalsın diyor? çünkü takımımızdaki orta saha oyuncuları o kadar kötü ki, elano içlerinde tek teknik kapasitesi yüksek adammış hissi veriyor. keşke öyle olsa! ben şahsen ernst gibi bir adamı tercih ederim o bölgeye, en azından canını dişine takıp mücadele ediyor, alman disiplini almış, top sürüyor vs vs
App Store'dan indirin Google Play'den alın