resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 2628
    zamanında maaşı karşılığında galatasaray futbol kulübünde oynayan ve başarılı olan futbolcular efsane olarak nitelendiriliyor. ancak öyle değil o işler. zamanında hepiniz zaten para karşılığında oynadınız. galatasaray'ın size ihtiyacı vardı ama sizin galatasaray'a daha çok ihtiyacınız vardı. kolay değil öyle efsane olmak.

    futbolu bıraktığında başka camialara şirin gözükmek, ben objektifim ayaklarına galatasaray'ın hakkı yenerken ağzını açmayanlar, galatasaray düşmanı takımlar sırf galatasaray'a nispet olsun diye sizi teknik direktör olarak çağırdığında koşa koşa gidenler. ben galatasaraylıyım, galatasaray'ın ta kendisiyim diyip para için galatasaray düşmanlarıyla el ele kol kola gezenler...

    bakın gerçek efsane kendisidir. efsane öyle birkaç gol ve asistle olunmuyor. futbolu bıraktıktan sonra da galatasaray'ın ekmeğini yiyerek üstünden geçinerek değil galatasaray'ı kollayarak, düşmanlarıyla beraber iş yapmayarak oluyor. ben kendisine çok teşekkür ediyorum. kendisi galatasaray efsanesidir. adamdır. sanki birkaç ay işsiz kalsa açlıktan ölecekmiş gibi galatasaray düşmanlarıyla iş yapmayı "diğerleri" gibi tercih etmemiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın