resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2516
    sayesinde 2013 ocak ayında takıma katılan ve o sezonun şampiyonlar ligi çeyrek final yolunda sadece 2 maçta forma giyen sneijder ve drogba'nın bu sürecin baş rolleri olduğunu öğrenmiş olduk. "her ne kadar iyi oynasalar da 2 schalke maçında selçuk-burak ya da takım savunması daha önemliydi vb" demek nafile. takımda dünya yıldızları varsa başrol tabii ki onlardır, onlar olmadan bekleri stoperleri geçemezsiniz. futbol birebirde bek geçme oyunudur...

    zaniolo'nun kalması önemli bir yeteneği bir sezon daha formamızla izleyebilmek demek. gitmesi de tarihimizin en pahalı satışı ile yeni yatırımlara imkan tanıması demek. bu konuda yönetimin ve oyuncunun vereceği kararın arkasındayım. güvencim tam, kafam rahat. ama "takımdan ayrılırsa biteriz, hedefsizleşiriz" kafasından çıkmak lazım.

    zaniolo ayrılırsa takımımız fifa ve fm gibi oyunlarda büyük güç kaybeder. gerçekte ise kadronun önemli potansiyeli olan genç bir parçasını kaybeder. bayern'i madrid'i onlarla yıldız yarıştırarak yenemezsin. söz konusu yıldızsa adamlarda tillahı var. binde bir şansın olacaksa daha iyi bir takım olarak, daha çok koşup daha kompakt oynayarak, her oyuncunun potansiyelini %100'e yakın sahaya yansıtmasıyla yenebilirsin. işin bitiricilik ayağında yıldız elbet işine yarayacaktır ama ileriye dünya yıldızı boca edeyim madrid beklerini geçsin diye beklersen onların yıldızları da senin beklerini geçer, bir sene sonra takımına başka yıldız ararsın.

    zaniolo büyük yetenek, potansiyelli futbolcu. kalırsa da bu sene önemli silahlarımızdan biri olacaktır. ancak ne sneijder ya da drogba gibi şampiyonlar ligi arenasında 50 üzeri maça çıkmış ve hatta kupayı kazanmış bir büyük yıldızdır, ne de takımın mevcut başarısının başrollerinden olacak kadar dev bir performans vermiştir. bu seneki takım onla da onsuz da avrupa'da iddialı olabilecek bir kadroya ve anlayışa sahip. yıldız kriterlerini kafamıza göre belirleyip büyük yatırımlar ve emekle bulunduğu yere gelen takımın kalibresini zaniolo'nun varlığına-yokluğuna bağlamak bu ekibe saygısızlıktan başka bir şey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın