resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2514
    daha sözleşmesinin bitmesine 3 (duruma göre 4) yıl olan oyuncumuz. düşünsenize, kadronuzda 24 yaşına yeni basmış, 19 yaşındayken serie a'nın en iyi genç oyuncusu seçilen, ilk maçlarından birinde real madrid'e kök söktüren, 3 sene önce 55 milyon euro piyasa değerine sahip bir insan azmanı kanat, 10 numara ve forvet arkası oynayabilecek ve şu an 2 büyük sakatlık yaşayıp, doğru düzgün forma şansı bulamamasına rağmen dünyanın en büyük liglerinden teklifler yağan adam var. ve biz bu adam yerine duygusallık yapıp sadece türk takımlarının ilgilendiği, kendisinden 3 yaş büyük olan rashica'yı istiyoruz.
    ben rashica kesinlikle kötü futbolcu demiyorum bakın, ama azıcık aklınızı kullanın. bu kadar çok büyük takım zaniolo'yu rashica yerine zorluyorsa bir sebebi var.

    şimdi gelip bana lig performansı olarak rashica'yı tercih ederim demeyin, çünkü gülerim. neden mi? rashica zaten sezon başı geldi, gelmeden öncede büyük bir sakatlık yaşamadı hiç. yani hep maç formunu korudu yıllar boyunca. zaniolo ise sorunlu, sakatlıklardan sonra yaşadığı olaylarla roma taraftarının düşmanı olarak geldi buraya. adam zaten mental ve fiziksel olarak iyi durumda değildi. orada roma taraftarı adamı çok kötü tehdit etti. her şeye rağmen lig tarihinde en çok yenildiğin takıma karşı 2 tane sağlı soğlu salladı. deprem zamanı geldi sessiz sedasız hiçbir borcu olmadığı ülkeye yardım etti. fenerbahçe maçından sonra çıkıp kendini veya başkasını övmek yerine gördüğü kart yüzünden özür diledi, şimdide takımımız eli rahatlasın diye teklifi bizim kararımıza bırakıyor. bunları zaniolo bu arada 6 ayda hiç tanımadığı kulübe gelerek yaptı bide.

    kusura bakmayında şu adamın yaptığı adamlığı, koyduğu karakteri cidden bu taraftar haketmiyor ben bunu artık anladım. ah zaniolo'm ah, sende çıkıp fener ağlama diyip hakemlere laf etseydin seninde bağrına basardı bu taraftar. taraftarın sevgilisi oluyorlar maalesef bu tipler. ama işte türk futboluna hoşgeldin. ne yaparsan yap piyasa değerinde eziliyorsun. çok ağlayacağız arkasından, çok...
App Store'dan indirin Google Play'den alın