• 324
    artık komik bir yere vardı iş. tamam siz artniyetli değilsiniz diyelim. tarafsız bir spor sayfasısınız *

    -angelinho geliyor aynı gün caner erkin istanbul'un sefiri diye paylaşım yapıyorsunuz, yetmiyor fenerbahçe'ye 5 yıldızlı logo tasarlayıp oturtuyorsunuz.

    -gs space odalarına yağız giriyor ''ben fb ne derse onu baz alıyorum'' diyor.

    -mertens puskaslık gol atıyor stoch'un golünü paylaşıyorsunuz.

    -mert müldür fb'ye gittiği belli oluyor gs ilgileniyor yazıyorsunuz.

    -tete gs ile imzalıyor menejeri sabah londrya uçuyor diye saçma sapan uçak bileti paylaşıyorsunuz.

    -fred fb haberi çıktığı gün fred gs'ye yakın diye haber paylaşıp kaynak olarak sportcell'i gösteriyorsunuz. sportcell'de öyle bir haber yok.

    daha aklıma gelmeyen bir sürü şey vardır. şimdi diyorum ki diyelim biz pimpirik yapıyoruz, siz tarafsızsınız hiçbir artniyetiniz yok. yahu bu kadar hatanın yaptırımı yok mu? rıdvan dilmen katıyorsunuz hala kadroya. tarafsız olan bir oluşum bu kadar hata sonrası bir şeyleri değiştirmez mi? yağız tamam iyi habercisin ama genel yayın yönetmenliğini sen bırak başkası yapsın neden demez murat zorlu? bu kadar amatör hataların hepsi denk geldi ve tesadüfse nasıl rahatsız değilsiniz bu olanlardan?

    çünkü burası gerçekten taraflı ve fenerbahçe'nin başarısı için çalışacak olan artniyetli bir oluşum. komik olansa bu kadar dizayn edilip bu kadar ayyuka çıkmaları. insan işi az sinsi yürütür yahu? bu kadar ifşa olduktan sonra fb tv'den ne farkınız var ki sabah akşam bizim aleyhimize çalışsanız nolur? allah kötü niyetliyi gerçekten şaşırtıyor demek ki.

    son olarak buradan erinç bilican, kerem övet ve orhan uluca'ya seslenmek istiyorum. iş artık çok bariz. bize konuşma hakkı veriyorlar, içeride özgürüz demekle kurtarılacak bir durum yok ortada artık. sizi sevenleri üzmeyin, bizim tarafa gelin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın