resim
Mateus Cardoso Lemos Martins
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 245
    resmi imzalar atılmadıkça, elimizde henüz olmayanı alınmış, elimizde olanı satılmış gibi düşündükçe, bazı transfer hamlelerini sağlıklı değerlendiremiyoruz belki de. (en azından ben öyleyim)

    öyle anlaşılıyor ki sağ kanatta 2 yabancı olacak. tete alındıysa artık o bölgede zaniolo ve tete var. çok üst düzey bir kanat rotasyonu oluyor böylece. hem arkada açık bırakan takımlara, öne geçtiğimiz maçlarda üzerimize gelecek takımlara karşı tam bir fizik canavarı zaniolo var elimizde hem de kapanan takımlara karşı dar alanda etkili, dripplingi de olan tete.

    rashica alınabilir ama garantisi yok belki de satmayacak norwich bilemeyiz bunu. henüz daldaki kuş. biz bu ihtimale karşı rotasyonumuzu yüksek profilli oluşturmuş oluyoruz.

    zaniolo'yu biri 35 milyonu verip alabilir. oyuncu ikna olduktan sonra yapabileceğimiz bir şey yok. o durumda rashica için de bir garantimiz yok. şu anda ise rotasyonunu halletmiş bir galatasaray var. zaniolo satılırsa da rashica rahatlıkla alınır ki maddi anlamda da büyük bir rahatlık getirecek.

    zaniolo satılırsa da rachica+tete devam edersin. yüksek profilli sağ kanat rotasyonun da devam eder. kazandığın para da cabası.

    ayrıca tete transferi ile norwich tarafının "galatasaray almak zorunda, indirim yapmayalım" algısını da yıkmış oluyorsun. galatasaray artık mecbur değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın