resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Atalanta
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2400
    transfer süreci diagne'ye çok benzeyen oyuncu. umarım sonu aynı olmaz. o da devre arası sene sonu satılır diye gelmişti. onda da performans ve beklentiler açısından taraftar ikiye bölünmüştü. onda da yaz boyunca uygun teklif gelirse satılır durumu vardı ve bir türlü o uygun teklif gelmedi. onda da bugünün zenit'i newcastle'ı gibi iddialar, resmi teklifler vardı; gitti gidecek dendi durdu ama sonu gelmedi

    umarım zaniolo bir şekilde 25 ve üstüne satılır çünkü o teklifleri alamazsa sezonun ilk yarısında iyi oynamak zorunda. ben vereceği performans, takım uyumu belirsiz bir oyuncuya bu kadar mecbur olunmasından hiç hoşnut değilim, hele ki rashica + kerem + zaha üçlüsü varken. zaniolo'nun kalması durumunda eğer şu ana kadar gördüğümüz gibi istikrarsız bir performans verirse şöyle bir ikilem yaşayacağız: ya yaptığımız yatırımı 2. plana atıp zaniolo'yu yedeğe alarak bir de oyuncunun çıkaracağı sorunlarla uğraşacağız ya da zaniolo yedek oturmaz diyerek bir şekilde onbire yazıp takımın performansını düşüreceğiz. bu ikilem her türlü bize zarar verir, yaşanmaması için ise zani'nin cidden istikrarlı ve faydalı bir oyun oynaması gerekir.

    sorum şu: zani kalırsa bu istikrarlı ve faydalı oyunu oynar diyebiliyor musunuz ? güveniniz ne oranda ? benimki gibi düşük, en fazla ortalama, seviyelerdeyse bunlarla uğraşmak yerine 25'e satıp (ben kalmasındansa 20'ye bile fit olabilirim emin değilim) o kanadı rashica + tete + barış yapmak çok daha temiz iş olmaz mı ?

    https://anketinho.com/5147
App Store'dan indirin Google Play'den alın