resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3206
    mental olarak kafasını toparlayamıyor olabilir, psikolojisi zayıf olabilir. galatasaray yunus'a 10 milyon euro yatırıp yapıp da karşılığını alamadı gibi bir durum yok ortada.

    bu kadar gömülmesi, günah keçisi ilan edilmesi ve kişiliği ile ilgili acımasız yorumlar yapılması iyi niyetli değildir.

    çalışıyor, çabalıyor zorluyor ama olmuyor bazen. belki de sürekli daha iyisini yapmaya çalıştığı için yapamıyor bazı şeyleri.

    şu topu soluma alayımda kesin gol olsun derken, sağ ayağı ile rahatça gol yapabileceği bir pozisyonu harcayabiliyor.

    ancak...

    altyapımızdan yetişmiş, avrupanın orta sıra takımlarının ilgilendiği, bonservisine 5-10 milyon euro bandında teklifler beklenen bir futbolcumuza, bir değerimize bu kadar ağır eleştirilere hop derler.

    ihanet mi ediyor sahada? koşmuyor mu? mırın kırın mı ediyor? ne yapıyor bu çocuk?

    özellikle türk spor basınının şaklabanları bizim değerimizi sosyal medya ergenlerinin önüne sürmanşetlerle atmaktan imtina etmiyorken, bu algılara kapılıp 3-0 kazanılan maçtan sonra en çok yunus akgün konuşulması bile kötü niyetli, negatif ve hayatsız insanların ne kadar çok olduğunu bize gösteriyor.

    yahu kerem aktürkoğlu'nun müthiş performansını, barış alper'in gelişimini, berkan kutlu'nun sahada her şeyini ortaya koyma motivasyonunu kopup gitmiş bir maçın son 20 dakikasında harcanan bir pozisyonun aktörünün yarısı kadar konuşmuyorsunuz.

    bu ne karamsarlık, bu nasıl bir kendini tatmin etme yöntemidir anlamıyorum.

    geçen sene abdülkerim giresun maçından sonra, kerem aktürkoğlu sezon başında, boey story paylaştığında(göbekli denilen hali) bu karamsar hayatsızların lincine kafayı taksa bu takım ne rekor kırabilirdi, ne şampiyon olabilirdi.

    şu takımı ve oyuncuları biraz rahat bırakın kardeşim ya. el insaf yahu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın