resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3996
    çocukluk kahramanımız, türk futbolunun yetiştirdiği en büyük forvet oyuncusu ve hala bugün bazı başarılarla övündüğümüzün en az %30'unun sebebi olan kişi, hakan şükür'dür. kendisinin hangi görüşten olduğu konusunu pek önemsemiyorum, çünkü türkiye gibi ülkelerde bugün suçlu, yarın kahraman olmanız mümkündür. bugün size karşı olan insanlar, bir emekli maaşı artışı veya asgari ücret zammı ile kalbinizi kazanabilir. bir sabah terörist ilan edilebilirsiniz ve aynı şekilde bir sabah vatansever olarak öne çıkarılabilirsiniz. fetöcüymüş, dhkpc'liymiş, uçan spagetti canavarına tapıyormuş, vs. benim hiç umurumda değil. zaten bu adam futbolcuykende fetullahcı oldugu biliniyordu. adamın tek eksisi kandırıldım dememesi. oradada sanırım omurgalı durdu.

    bu adam sayesinde ortaokul çağında ben, sınıfımdaki 20 tane erkek fenerbahçeliye 4 sene boyunca "caka" sattık. bugün "ama bizim uefa kupamız var" derken yine bu adamın golleri sayesinde o kupaya uzandık. siz bu adamı kafanızda ne kadar kötülemeye çalışırsanız çalışın, kim attı? kral attı! hem de elon road'da, alman, ingiliz, fransız, fark etmez. kral attı golünü,gibi replikleri ancak alzheimer olduğunuzda aklınızdan çıkaracaksınız, ne yazık ki.

    ben de isterdim safkan kemalist, laikliği savunan, turan'ı destekleyen, boş zamanlarında saz çalıp ezilen halkları düşünen, kapitalizme karşı şiirler yazan, afrika'da su kuyusu açan, akp'li olmayan birisinin bu rolü üstlenmesini, ama seçemiyoruz. sonucta adam futbolcu. kactane metin kurt yada socrates var dunya futbol tarihinde. futbolcuların yuzde 95 bu sekilde insanlar ve bizim elimizdeki tarihde bu. ya gideceğiz 9-10'lu yaşlarımızda, gurur duyduğumuz o anları hiç yaşanmamış kabul edeceğiz, şu anki medya gibi. (bir galatasaray'ın uefa macerasını izledim, direkt finale çıkmışız. milan maçındaki gol yok. sanırım ümit penaltıyı atınca bizi finale çıkardılar.) ya da benim umurumda değil, adamın hangi görüşten olduğu hala benim çocukluk kahramanım diyerek yolunuza devam edeceksiniz. zaten şu anda bu kadar ona kızan insanların %99'unun kızma nedeni hayal kırıklığıdır. nihayetinde insan, en çok sevdiğinden yara aldığında çok üzülürmüş, hesabıyla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın