resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6945
    sezonu tamamlayıp tamamlayamayacağı tartışması tamamen boşa sarf edilen enerji olan şampiyon hocamız.

    2023/2024 sezonunun, 2022/2023 sezonuna oranla daha zor geçeceği ve okan hoca adına daha büyük bir sınav olacağı ise kesin. hem şampiyonlar ligi faktörü, hem ekonomik anlamda devrimsel bir geçişi yaşayan hoca olmanın baskısı, hem de kusursuz geçen bir sezonun ardından daha da fazla artan beklentiler hocamız için bu sezonu daha anlamlı ve daha zorlayıcı yapacak etkenler.

    hocaya sıra gelmeden önce herkesin ayağının yere basması lazım. ama transfer ama sahadaki oyun anlamında neredeyse sosyal medyadaki tüm galatasaraylılar, bayern munih benzetmelerini bir günde hayatlarında realiteye çevirmiş gözüküyor.

    hayat böyle işlemiyor. bir yemek yaparken bile her adımı doğru dozda ve doğru sırayla yapmak gerekiyor ki o yemekten bir tad alasınız.

    hoca bu noktada hem çok şanslı hem de çok şanssız. galatasaray bir devrimi yaşarken, transfer anlamında eli rahat olsa da sosyal medyadaki gazcılar yarın ilk tökezlemesinde başına musallat olacaktır.

    ayağı taşa değmesin. çok başarılı ve yaşına göre çok donanımlı bir teknik adam okan buruk. herkes futbolcuları ve sahadaki yıldızları konuşurken bence geçmiş sezonun en büyük yıldızı kendisiydi ve başarılı olursa önümüzdeki sezonların en büyük yıldızı da kendisi olacak. allah hem kendisinin hem de yönetimimizin yardımcısı olsun. mevcut kadroyu isme göre bir sıraya dizip şampiyonlar ligi yarı finali beklemeye başlayan tüketim manyaklarının, sportif cahil fanatiklerin olduğu yerde umarım hiç tökezlemezler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın