resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6937
    kendisi hakkında yazılanları okuyorum da herhalde cehennemdeki türk kazanı hikayesinin dünyamız versiyonu da galatasaray. okan buruk, çalıştırdığı tüm takımlarda o takım seviyesinde başarılı elde etmiş, akhisar ile türkiye kupası almış, başakşehir ile şampiyon olmuş, yetmemiş gelmiş, ilk sezonunda bizimle şampiyon olmuş başarılı bir hoca.

    evet ilk iki resmi maçında da kötü oynamış takım ama turu geçmiş mi? evet. e tamam o zaman. isterse penaltılarla isterse son saniye golüyle turu geçmiş olsun. ne farkeder. hiç kimse demiyor mu bu takım ağustos başında gümbür gümbür forma girerse pili ne zaman biter? belli ki demiyor.

    hayır görüş belirten de görüşünü güzelce yazıyor ama nedenine nedense sonra geliyor. hayır, şimdi gelelim hocam, nedir gerekçen(iz) bu adamın bu seneyi tamamlayamamasına ilişkin? anlat ki biz de aydınlanalım, diyelim ki yazar doğru söylüyor.

    evet, galatasaray vasata tahammül etmediği için, gereken noktada ilişkiyi hemen kestiği için başarılı ancak bu özellik ile muppet show'da tepedeki huysuz ihtiyarlar gibi hiçbir şeyi beğenmemek çok farklı şeyler. bunun ayrımına varmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın