resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2300
    bu oyuncu hakkında basının çok sinsi bir politika içinde olduğunu düşünüyorum.

    zaniolo giderse griezmann gelir.
    zaniolo giderse talisca gelir
    zaniolo giderse joao felix gelir...

    insanların bilinçaltına oynayıp futbolcumuzu istenmeyen adam haline getirmeye çalışıyorlar. çünkü biliyorlar ki form tuttuğu anda ligi domine eder. zaniolo bu adamların bir defa hepsinden iyi. ne griezmann gibi yaşlı, ne talisca gibi para karşılığında idmana çıkıyor, ne de felix gibi tamamen tükenmiş. bana bu gün zaha mı zaniolo mu diye sorsan zaniolo derim. mesela atletico madrid şu an griezmann yerine zaniolo'yu koyma hayali ile yanıp tutuşuyordur. çünkü ellerindeki yaşlı oyuncuyu genci ile ikame etmek işi bilen avrupalı kafası.

    4-4-2 oynayacaksak şu an dünya üzerindeki en iyi eşlikçilerden. bitirici sezgileri çok iyi, hızlı, dripling tehdidi üst düzey, uzaktan şutları ürkütücü ve at gibi güçlü. italyan pasaportu var, sadece pasaportu 10 milyon eu. bu gün bu adamın serbest kalma bedeli 55 milyon eu olsa juventus 45'e bitirmeye çalışırdı. sağda oynayacaksa özellikle geçiş hücumlarında durdurulamaz bir profili var. üstünlük kuramayacağı bek yok gibi.

    üstelik herkesin gözü üzerinde. şampiyonlar ligi'nde 22/23 sezonu fenerbahçe maçı gibi tek maç çıkarsın zaten devre arasında real madrid veya liverpool alır. gruplara kalmayı becerebilirsek çıkaracak da, maximum devre arasına kadar izleyebiliriz gibi geliyor bayır domuzunu. taraftar icardi'ye nasıl sarıldıysa zaniolo'ya da öyle sarılmalı. planlanan şekilde galatasaray'dan ayrılırsa büyük referans olacak. artık genç yıldız adayları superlig'de oynamam demeyecek. bana göre ali koç medyasının en büyük korkularından biri de bu.

    velhasıl spor basınının oyununa gelmeyin.
    elimizdeki en büyük silahlardan birini değersizleştirmeyin.
    oyuncumuza sahip çıkın.
    galatasaray taraftarı böyle yapmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın